6 beneficii pentru utilizarea produselor cosmetice naturale pentru prietenii noștri necuvântători

6 beneficii pentru utilizarea produselor cosmetice naturale pentru prietenii noștri necuvântători
  1. Îngrijire eficientă a pielii și a blănii

 

Deci, dacă aceste substanțe chimice dăunează animalelor noastre de companie, care este soluția? Secretul constă în înțelegerea a ceea ce este necesar pentru a face produse eficiente pentru îngrijirea animalelor de companie și apoi în găsirea unor alternative naturale și netoxice la substanțele chimice utilizate în mod obișnuit în industrie.

De exemplu, am menționat siliconii mai devreme – acestea sunt folosite pentru a conferi strălucire artificială foliculului de păr. O alternativă naturală la utilizarea siliconilor este o substanță derivată din boabele de Guar – un agent natural, foarte sigur și non-iritant. În loc de sulfați care îndepărtează uleiurile naturale de pe blană, putem folosi agenți de curățare blânzi derivați din substanțe naturale precum uleiul de cocos, zaharurile din fructe și aminoacizi.

 

 

Odată ce aceste ingrediente naturale au fost corect formulate, ele sunt cu mult superioare alternativelor lor chimice. Mai degrabă decât ciclul de îndepărtare a uleiurilor de pe blană și înlocuirea lor cu balsamuri sintetice, utilizarea opțiunilor naturale vă oferă o acțiune de curățare blândă, dar eficientă și proprietăți de condiționare care îmbunătățesc blana câinelui. În timp, șampoanele și balsamurile naturale vor repara daunele cauzate de produsele pe bază de substanțe chimice, iar animalul dvs. de companie va beneficia de o blană sănătoasă și strălucitoare.

 

  1. Risc redus de iritații

 

Mulți proprietari de animale de companie sunt blocați într-un ciclu nesfârșit, vizite la veterinar și încercând diferite produse pentru a reduce problemele pielii și blănii animalelor lor. Dacă ar fi nevoie doar de o simplă trecere la un șampon și balsam natural, organic pentru animale de companie pentru a rupe acest ciclu și a îmbunătăți sănătatea câinelui tău?

 

În fiecare zi, câinii noștri sunt expuși la potențiali iritanți. Exemple dintre acestea includ poluarea aerului și produsele de curățare folosite în casă. Șampoanele și balsamurile obișnuite se adaugă la această supraîncărcare toxică, provocând adesea piele uscată, iritată, ceea ce poate duce la afecțiuni ale pielii pe termen lung, cum ar fi alergii și dermatită.

 

Utilizarea unui produs natural pentru animale de companie vă ajută să reduceți expunerea câinelui dumneavoastră la substanțe chimice toxice și să reduceți daunele provocate de alte toxine inevitabile întâlnite în viața lor de zi cu zi. Șampoanele naturale pentru câini vor oferi o acțiune blândă de curățare pentru a îndepărta murdăria, substanțele chimice și alergenii de pe piele, fără a îndepărta uleiurile benefice. Folosirea cu un balsam natural va ajuta la hidratarea și repararea daunelor cauzate de toxine, îmbunătățind elasticitatea părului și pielii și sănătatea generală a blănii.

 

 

  1. Expunere redusă la substanțe chimice

Utilizarea unui șampon și balsam organic, natural, înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la expunerea inutilă a animalului dvs. de companie la substanțe chimice toxice. Când îți faci baie câinelui, expuneți pielea și blana la ingredientele care ajung direct în fluxul sanguin! Odată absorbite în organism, aceste substanțe chimice pot cauza probleme semnificative de sănătate pe termen lung, care s-ar putea să nu se manifeste imediat. Substanțe precum parabenii vor fi stocate de organism, acumulându-se în timp.

 

Utilizarea unui șampon și balsam non-toxic pentru câini elimină grijile de a cauza probleme de sănătate pe termen lung, cum ar fi alergii, afecțiuni ale pielii și cancer. De asemenea, puteți fi sigur că nu trebuie să vă îngrijorați atunci când îi spălați în apropierea zonelor sensibile, cum ar fi ochii, nasul și gura.

 

La Pawxie, am creat șampoane și balsamuri naturale și eficiente pentru câini, care sunt sigure pentru oameni, animale de companie și mediu.

 

  1. Îmbunătățirea imunității

Știați că pielea este cel mai mare organ din corp? Acest organ vital îndeplinește multe funcții, cum ar fi controlul căldurii și protecția împotriva daunelor. La fel ca la oameni, pielea câinelui tău joacă, de asemenea, un rol important în imunitate, creând o barieră naturală împotriva virușilor și bolilor. Șampoanele și balsamurile pe bază de substanțe chimice provoacă deteriorarea acestei bariere vitale, expunând animalul dvs. de companie la agenți patogeni care pot provoca boli ale pielii sau alte tulburări. Când utilizați șampoane și balsamuri naturale și organice pentru câini, protejați și întăriți sistemul imunitar natural al animalului dvs. de companie.

 

  1. Fără cruzime

Ca iubitori de animale de companie, suntem cu toții îngroziți de gândul că animalele ar fi putut fi supuse unor teste chimice în timpul producției de șampoane și balsamuri pentru animale de companie. Aici, la Pawxie, ne angajăm să fim fără cruzime și puteți fi siguri că procesul de fabricație al produselor noastre nu a inclus activități care au rănit sau ucis animalele.

 

  1. Ecologic

Constatăm că mulți oameni interesați să folosească produse naturale și organice caută mai mult decât un produs și caută să trăiască un mod de viață mai conștient de mediu și durabil. Utilizarea șampoanelor și balsamurilor naturale și organice pentru câini aduce beneficii de mediu prin standardele stricte de reglementare. Evitarea produselor cu ingrediente potențial dăunătoare vă asigură, de asemenea, că reziduurile toxice nu ajung în natură de fiecare dată când faceți baie animalului dvs. de companie.

 

Pentru noi, traiul durabil înseamnă folosirea produselor naturale și gândirea la o imagine de ansamblu. A alege să trăim sustenabil înseamnă că încercăm să luăm în considerare întregul efect al achizițiilor noastre asupra mediului.

 

OBS! Aveti grija, de asemenea, la greenwash, produse ce se intitulează a fi naturale, însa au în compoziție produși toxici, dăunători atât pentru prietenii noștri necuvântători, cât și pentru mediul înconjurător. Nu achiziționați produse ce nu au toată lista de ingrediente explicită pe ambalaj/site.